Skip to main content
Banaan-mango-ananasbowl met Griekse yoghurt en zonnebloempitten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaan-mango-ananasbowl met Griekse yoghurt en zonnebloempitten

Banaan-mango-ananasbowl met Griekse yoghurt en zonnebloempitten

Allergenen :
Milk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

50 gram

Spinazie

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

25 gram

Zonnebloempitten

3 el

Mango-ananasspread

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1435 kJ
Energie (kcal)343 kcal
Vetten18 g
waarvan verzadigd6.6 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers30.2 g
Vezels4 g
Eiwitten9 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Pel de banaan en snijd in stukken. Doe de spinazie, banaan, Griekse yoghurt en ⅔ van de mango-ananasspread in een blender of hoge kom. Pureer tot een dikke smoothie.

2

Verdeel de smoothie over kommen. Garneer met de overige mango-ananasspread en de zonnebloempitten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

 Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

kies en mix toppings: met mozzarella, rode pesto, basilicum en meer!
Bulgur met geitenkaasbolletjes en meiraap

Bulgur met geitenkaasbolletjes en meiraap

met appel, verse kruiden, balsamicodressing en pompoenpitten
Romige spinaziedahl met cashewnoten

Romige spinaziedahl met cashewnoten

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kruidige couscous met varkensworst

Kruidige couscous met varkensworst

met witte kaas, amandelen en rozijnen
Smokey mafaldine met chorizo

Smokey mafaldine met chorizo

met romige tomatensaus, pecorino en spinazie
Penne met kipgehaktballetjes in romige tomatensaus

Penne met kipgehaktballetjes in romige tomatensaus

met Grana Padano, basilicum en spinazie
Hamburger met cheesy pesto-aardappelpuree

Hamburger met cheesy pesto-aardappelpuree

met courgette, gebakken uitjes en spinazie
Veggie bibimbapbowl met gepocheerd ei

Veggie bibimbapbowl met gepocheerd ei

met kimchimayo, sticky champignons, spinazie en wortel
Heek à la Florentine met zelfgemaakte hollandaisesaus

Heek à la Florentine met zelfgemaakte hollandaisesaus

met verse kruiden, geroosterde aardappelen, citroen en spinazie
Varkenshaas met mango en pompoen

Varkenshaas met mango en pompoen

met witte kaas, tahin en bulgur
Entrecote met mayonaise met truffelaroma

Entrecote met mayonaise met truffelaroma

met champignons, Parmigiano Reggiano en spinazie-aardappelpuree
Romige mafaldine al limone

Romige mafaldine al limone

met Parmigiano Reggiano en gekaramelliseerde radijs
Witte asperges in romige dragonsaus

Witte asperges in romige dragonsaus

met aardappelen, spinazie en gekookt ei
Varkensworstjes met bieslook-aardappelpuree

Varkensworstjes met bieslook-aardappelpuree

met romige spinazie en knoflooktomaten
Romige pasta met boerenworst

Romige pasta met boerenworst

met Parmigiano Reggiano, tomaat en spinazie
Spaghetti met krokante panko en aglio e olio

Spaghetti met krokante panko en aglio e olio

met kastanjechampignons en cherrytomaten
Kip in citrus-botersaus

Kip in citrus-botersaus

met risotto van orzo, courgette en peterselie
Varkenshaas met knapperige dragon

Varkenshaas met knapperige dragon

met champignonrisotto van orzo
Spinaziestamppot met gehakt en vleesjus

Spinaziestamppot met gehakt en vleesjus

met champignons, hazelnoten en vers basilicum
Varkenshaas in pecanbotersaus

Varkenshaas in pecanbotersaus

met spinazie-orzo en witlof

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Wildzwijnburger met romige spinazie

Wildzwijnburger met romige spinazie

met wortelpuree en uienchutney
Mediterrane couscous met garnalen

Mediterrane couscous met garnalen

met zongedroogde tomaten en basilicumcrème
Philly cheesesteak pasta

Philly cheesesteak pasta

in romige cheddarsaus met BBQ-rub en paprika
Wraps met gerookte zalm

Wraps met gerookte zalm

met avocado, mais-salsa en rodekoolsla
Sweet & sticky grillkaassalade

Sweet & sticky grillkaassalade

met avocado, romige sinaasappeldressing en aardappeltjes
Kipfilet met pestokrieltjes

Kipfilet met pestokrieltjes

met courgette en paprika
Pizza bianca op platbrood met champignons

Pizza bianca op platbrood met champignons

met mozzarella, rucola en tomaat
Fusion dahl stijl soep met naanbroodcroutons

Fusion dahl stijl soep met naanbroodcroutons

met taugé, pinda's, limoen en koriander
Varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

Varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

met cheesy romige spinazie en citroenmayonaise
Gepaneerde kabeljauw met knoflook-peterselieolie en pompoenpitten

Gepaneerde kabeljauw met knoflook-peterselieolie en pompoenpitten

met cheesy geroosterde aardappelen en bloemkool
Gevulde puntpaprika met tonijn, witte kaas en kappertjes

Gevulde puntpaprika met tonijn, witte kaas en kappertjes

met kruidige couscous, yoghurtsaus, peterselie en courgette
Zelfgemaakte cheeseburger met balsamico-aardappelen en komkommersalade

Zelfgemaakte cheeseburger met balsamico-aardappelen en komkommersalade

en voor ouders: op knoflookbrood met bruschetta-topping
Mini-tortilla's met sticky varkenshaaspuntjes

Mini-tortilla's met sticky varkenshaaspuntjes

pick & mix toppings: gomasio, roerbakgroenten en meer!
Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

met appel, biet en geroosterde walnoten
Kipfilet met serranoham en parmezaankrieltjes

Kipfilet met serranoham en parmezaankrieltjes

met bruschettadip en aubergine-rucolasalade
Luxe miso ramen met tempura van garnalen

Luxe miso ramen met tempura van garnalen

met paddenstoelen, bosui en ei
Mixed grill met souvlaki en köfte

Mixed grill met souvlaki en köfte

met orzosalade, Libanees platbrood en tzatziki
Gevulde paprika met chili con carne

Gevulde paprika met chili con carne

met basmatirijst en labne
Heek met peterseliesaus

Heek met peterseliesaus

met parelcouscous, tomaat en rozijnen
Sweet & sticky rundergehaktballetjes

Sweet & sticky rundergehaktballetjes

met aardappelpuree, sperziebonen en ui