
Visduo
met Aziatische stijl marinade
-
Allergenen :
Soja
•Tarwe
•Vis
•Schaaldieren
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
160 gram
Gemarineerde garnalen
(Bevat Schaaldieren)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
Benodigdheden
•Kom
Instructies
1
- Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
- Meng in een kom met de zoete Aziatische saus, ketjap en mix van gember, knoflook en rode peper. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
2
- Bak de zalm en garnalen op het gourmetstel tot ze gaar zijn.
3
appelblauwzeegroen
4
appelblauwzeegroen
5
appelblauwzeegroen
6