Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes

Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes

met udonnoedels, zelfgemaakte woksaus en een gebakken ei

.

Allergenen :
Gluten
Soja
Noten
Eieren
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

200 gram

Oosterse groentemix

1 cm

Verse gember

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

100 gram

Japans gemarineerde kipfiletreepjes

10 gram

Cashewstukjes

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 tl

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

½ el

Honing

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2431 kJ
Energie (kcal)581 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigd4.9 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers16.1 g
Vezels7 g
Eiwitten36 g
Zout4.3 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Rasp
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

.
1

Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de ui en de groentemix 3 – 4 minuten. Doe het deksel op de pan en bak nog 7 – 10 minuten.

.
2

Rasp ondertussen de gember en knoflook met een fijne rasp. Meng in een kleine kom de sojasaus, gember, knoflook en honing.

.
3

Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide kipfiletreepjes 5 – 8 minuten, of tot ze gaar zijn. Schep regelmatig om.

.
4

Voeg de kipfiletreepjes, de zelfgemaakte woksaus en de noedels toe aan de groenten en meng het geheel zacht door, zodat de noedels loskomen.

.
5

Bak intussen in het bakvet van de kip 1 spiegelei per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

.
6

Verdeel de noedels met groenten en kip over de borden. Leg het spiegelei erop. Garneer met de cashewstukjes en gomasio.