HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSnelle Wokschotel Met Gekruide Kipfiletreepjes
topBanner
Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes

Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes

met udonnoedels, zelfgemaakte woksaus en een gebakken ei

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Caloriebewust
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaNotenEiSesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

400 gram

Oosterse groentemix

2 cm

Verse gember

2 stuk(s)

Knoflookteen

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

200 gram

Gekruide kipfiletreepjes

20 gram

Cashewstukjes

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

200 gram

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

2 tl

Gomasio

(BevatSesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

Honing

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2456 kJ
Energie (kcal)587 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers19.0 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Kleine kom
Rasp
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de ui en de groentemix 3 – 4 minuten. Doe het deksel op de pan en bak nog 7 – 10 minuten.

2

Rasp ondertussen de gember en knoflook met een fijne rasp. Meng in een kleine kom de sojasaus, gember, knoflook en honing.

3

Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide kipfiletreepjes 5 – 8 minuten, of tot ze gaar zijn. Schep regelmatig om.

4

Voeg de kipfiletreepjes, de zelfgemaakte woksaus en de noedels toe aan de groente en meng het geheel zacht door, zodat de noedels loskomen.

5

Bak intussen in het bakvet van de kip 1 spiegelei per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

6

Verdeel de noedels met groente en kip over de borden. Leg het spiegelei erop. Garneer met de cashewstukjes en gomasio.