
Andijvie is niet hetzelfde als witlof, maar ze komen wel van dezelfde plantensoort! Andijvie heeft een lichtbittere smaak en knapperige textuur. Het kan zowel rauw als gekookt worden gegeten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Gesneden andijvie
250 gram
Aardappelen
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Pinda's, Noten, Kan sporen van allergenen bevatten, Melk (inclusief lactose), Cashewnoten)
10 gram
Pompoenpitten
(Bevat: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten)
70 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Olijfolie
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
½ tl
Bloem
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen? Zoals foliumzuur, kalium en vitamine K. Vitamine K zit in veel groene bladgroenten en zorgt onder andere voor sterke botten.