
Speciaal ingrediënt in je box! De veelzijdige seizoensgroente andijvie is lekker rauw door een stamppot of salade, maar ook gestoofd is het een heerlijk bijgerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Gesneden andijvie
300 gram
Aardappelen
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
70 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
½ stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
[Plantaardige] melk
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Laat je de andijvie liever slinken? Voeg deze dan toe aan de aardappelen wanneer ze nog 1 minuut moeten koken.


Weetje: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen? Zoals foliumzuur, kalium en vitamine K. Vitamine K zit in veel groene bladgroenten en zorgt onder andere voor sterke botten.
