Oer-speltwafels met avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oer-speltwafels met avocado

Oer-speltwafels met avocado

Met gekookt ei en verse jus d'orange

Goedemorgen

Allergenen :
Eieren
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

4 stuk(s)

Perssinaasappel

1 stuk(s)

Avocado

6 stuk(s)

Oer-speltwafels met quinoa

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2159 kJ
Energie (kcal)516 kcal
Vetten28 g
waarvan verzadigd5.3 g
Koolhydraten4.3 g
waarvan suikers13.9 g
Vezels8 g
Eiwitten20 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Pan met deksel

Instructies

1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren 6 - 8 minuten. Spoel daarna onder koud water.

2

Pers ondertussen de sinaasappels uit en verdeel het sap over glazen.

3

Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, prak het vruchtvlees en verdeel over de speltwafels.

4

Pel de eieren, snijd in plakken en verdeel over de wafels. Bestrooi met peper en zout en serveer met het sinaasappelsap