
Oer-speltwafels met avocado
Met gekookt ei en verse jus d'orange
Goedemorgen
Allergenen :
Eieren
•Gluten
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
4 stuk(s)
Perssinaasappel
1 stuk(s)
Avocado
6 stuk(s)
Oer-speltwafels met quinoa
(Bevat Gluten)
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Pan met deksel
Instructies
1
Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren 6 - 8 minuten. Spoel daarna onder koud water.
2
Pers ondertussen de sinaasappels uit en verdeel het sap over glazen.
3
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, prak het vruchtvlees en verdeel over de speltwafels.
4
Pel de eieren, snijd in plakken en verdeel over de wafels. Bestrooi met peper en zout en serveer met het sinaasappelsap