Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
85 gram
Zilvervliesrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Gele paprika
2.5 gram
Verse koriander
1 pak(ken)
Rode kidneybonen
â…“ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
½ stuk(s)
Avocado
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische zure room
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
Tip: Als je ervan houdt, kun je een kwart van de rode ui snipperen en toevoegen aan de guacamole voor extra smaak.
Tip: Houd je van rauwe rode ui in guacamole? Snipper dan een kwart van de ui fijn en meng deze met de guacamole.
Lepel de avocado uit de schil en snijd hem in kleine blokjes. Snijd de limoen in 2 partjes per persoon. Meng in een kom de avocado met de overige knoflook en rode peper. Knijp er per persoon een limoenpartje boven uit. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over de borden en schep de chili sin carne erover. Serveer de guacamole en zure room erbij en garneer met de overige koriander en limoenpartjes.