Skip to main content
Snelle borrelmix
Snelle borrelmix

Snelle borrelmix

2 - 4 personen | Snel op tafel, lang genieten

Maak je borrel compleet met deze lekkere verse tapas die direct op tafel kunnen. Zoals de mild pittige zoete pepertjes, die heerlijk smaken in combinatie met de frisse roomkaas. Of de goed gekruide wraphapjes met kip en pesto. Met deze snelle borrelmix loopt jouw avond op rolletjes.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

120 gram

Roomkaas zoete peper

100 gram

Serranoham

120 gram

Wraphapje kip-pesto

100 gram

Leccino-olijven

Voedingswaarden

/ per gerecht
Vezels2 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: 54% roomkaas (magere MELK, room (MELK), zout, melkzuurcultuur), 45% serranoham (varkensvlees, zout, dextrose, conserveermiddel (natriumnitriet, kaliumnitraat)), zout, basilicum, zuurteregelaar (kaliumacetaten, melkzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat). ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 273 , kJ 1135 , vet 21.8 g, waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten 1.3 g, waarvan suikers 1.3 g, eiwitten 17.9 g, zout 3.89 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). HERKOMST: Geproduceerd in Nederland.

Wraphapje kip-pesto
2

INGREDIËNTEN: 40% wrap (TARWEbloem, water, raapzaadolie, spinazie, TARWEkiemen, dextrose, gejodeerd zout, TARWEGLUTEN, stabilisator (guarpitmeel, glycerol, natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom), voedingszuur (citroenzuur), rijsmiddel (natriumcarbonaten), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren)), 29% roomkaas (magere MELK, gepasteuriseerde room (MELK), zout, melkzuurcultuur), 23% kip (scharrelkippendijfilet, scharrelkippenvlees, water, zout, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), dextrose, natuurlijk aroma, rook, voedingszuur (natriumacetaten, kaliumlactaat, citroenzuur), stabilisator (difosfaten, trifosfaten), conserveermiddel (natriumnitriet), antioxidant (natriumascorbaat)), 9% rode pesto (zongedroogde tomaat (zongedroogde tomaat, zonnebloemolie, kappertjes, knoflookpoeder, oregano, zout, azijn, voedingszuur (ascorbinezuur, citroenzuur)), zonnebloemolie, basilicum, CASHWENOOT, knoflook, kaas (MELK, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel (natriumnitraat), kleurstof (carotenen, annatto norbixine)), balsamicoazijn (druivenmost, witte wijnazijn), zuurteregelaar (kaliumacetaten)). ALLERGENEN: Tarwe, melk (inclusief lactose), cashewnoten. Kan sporen bevatten van pinda's, andere noten, selderij. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 283 , kJ 1180 , vet 17.1 g, waarvan verzadigd 6.7 g, koolhydraten 21.5 g, waarvan suikers 1.9 g, eiwitten 9.8 g, zout 1.38 g, vezels 1.9 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). HERKOMST: Nederland.

Zoete pepers gevuld met roomkaas
3

INGREDIËNTEN: 46% roomkaas (room (MELK), magere MELK, water, zout, melkzuurcultuur, stabilisator (johannesbroodpitmeel, guarpitmeel)), 38% zoete peper (rode peper, water, suiker, zout, voedingszuur (azijnzuur), antioxidant (citroenzuur), verstevigingsmiddel (calciumchloride), conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat)), zonnebloemolie. ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 344 , kJ 1381 , vet 31.9 g, waarvan verzadigd 11.7 g, koolhydraten 7.6 g, waarvan suikers 7.3 g, eiwitten 2.8 g, zout 1 g, vezels 1.5 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). HERKOMST: Geproduceerd in Nederland.

Leccino olijven
4

INGREDIËNTEN: Zwarte olijf (zwarte olijf, water, zout, voedingszuur (melkzuur)), zonnebloemolie. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 302 , kJ 1242 , vet 32.6 g, waarvan verzadigd 4.3 g, koolhydraten 0.7 g, waarvan suikers 0.7 g, eiwitten 1.4 g, zout 3.24 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). HERKOMST: Hongarije, Italië, Roemenië.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Salade met geroosterde perzik en serranoham

Salade met geroosterde perzik en serranoham

met venkel, parelcouscous en buffelmozzarella
Pizza crudo

Pizza crudo

met burrata, serranoham en rucola
Risotto met serranoham en varkensworst van Brandt & Levie

Risotto met serranoham en varkensworst van Brandt & Levie

met parmigiano reggiano, venkel en mascarpone
Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

met couscous in munt-spinaziepesto, feta en rozijntjes
Turks broodje met spinazie-omelet

Turks broodje met spinazie-omelet

met Griekse salade en kruidenroomkaas
Heek met mediterrane paprikastoof

Heek met mediterrane paprikastoof

met leccino olijven en gebakken aardappelen
Mini-tortilla's met gyros en zelfgemaakte yoghurtsaus

Mini-tortilla's met gyros en zelfgemaakte yoghurtsaus

met hummus en Griekse salade
Antipasto pasta met serranoham en burrata

Antipasto pasta met serranoham en burrata

met geroosterde paprika-tomatensaus en pistachenoten
Zalmfilet in zelfgemaakte kruidenkorst met gepofte cherrytomaten

Zalmfilet in zelfgemaakte kruidenkorst met gepofte cherrytomaten

met aardappel-bieslookpuree, olijven en een frisse salade
Feestelijke kabeljauwfilet uit de oven in Mediterraanse saus

Feestelijke kabeljauwfilet uit de oven in Mediterraanse saus

met tzatziki, gegrilde groenten en Turks broodje
Double veggie - Hartige taart met feta en champignons

Double veggie - Hartige taart met feta en champignons

met een extra portie salade, rode cherrytomaten en olijven
Kipburger met mozzarella en serranoham

Kipburger met mozzarella en serranoham

met briochebroodje en avocadodip
Gebakken zeebaars met parelcouscous

Gebakken zeebaars met parelcouscous

Met geroosterde tomaat en olijvenvinaigrette
Waterkers-courgettesoep met serranoham en Mediterraan kaasbroodje

Waterkers-courgettesoep met serranoham en Mediterraan kaasbroodje

De heerlijke Spaanse serranoham geeft de soep een extra rijke smaak
Double veggie - Flammkuchen met mozzarella en courgette

Double veggie - Flammkuchen met mozzarella en courgette

met een frisse salade met extra groenten en olijven
Gekonfijte kippendij met sperziebonen en citroen

Gekonfijte kippendij met sperziebonen en citroen

met gebakken aardappelen en salade van gepofte cherrytomaten
Kogelbiefstuk met Mediterrane orzo

Kogelbiefstuk met Mediterrane orzo

met paprika, witte kaas en tomaat-basilicumsalade
Pastabowl met chorizo en olijven

Pastabowl met chorizo en olijven

met paprika en cherrytomaten
Mixed grill met souvlaki en köfte

Mixed grill met souvlaki en köfte

met orzosalade, Libanees platbrood en tzatziki
Klassieke roodbaars met walnotenkorstje

Klassieke roodbaars met walnotenkorstje

met tomatenrisotto en frisse salade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Tomatensoep met ciabatta met burrata

Tomatensoep met ciabatta met burrata

met vers basilicum en Siciliaanse kruiden
Flammekuchen met garnalen en rucolasalade

Flammekuchen met garnalen en rucolasalade

met mozzarella en gekaramelliseerde ui
Sushibowl met warmgerookte zalm en avocado

Sushibowl met warmgerookte zalm en avocado

met gembermayonaise, radijs en komkommer
Vegetarische runderstukjes met cheesy aardappelen en basilicum

Vegetarische runderstukjes met cheesy aardappelen en basilicum

met verborgen groenten voor kinderen: paprika, courgette en ui
Salade met geroosterde geitenkaas en crostini

Salade met geroosterde geitenkaas en crostini

met gekaramelliseerde-uiensaus, walnootstukjes en appel
Mexicaanse stijl bulgurbowl met gebakken ei en avocado

Mexicaanse stijl bulgurbowl met gebakken ei en avocado

met mais-salsa en bietentortillachips
Fakirs vliegend tapijt

Fakirs vliegend tapijt

met rundermerguez en groene puntpaprika
Eendenragù met rode wijn en verse tagliatelle

Eendenragù met rode wijn en verse tagliatelle

met Grana Padano, wortel, bleekselderij, tomaat en peterselie
Geroosterde groenten met cranberry's en hummus

Geroosterde groenten met cranberry's en hummus

met bulgur, verse kruiden en Midden-Oosterse kruiden
Noedelsalade met biefstukreepjes, pinda's en verse kruiden

Noedelsalade met biefstukreepjes, pinda's en verse kruiden

met Vietnamese saus en geroerbakte radijsjes
Kipfilet in romige champignonsaus met dragon

Kipfilet in romige champignonsaus met dragon

met krieltjes en witlof-appelsalade
Varkenshaas met pistache-gremolata en labne

Varkenshaas met pistache-gremolata en labne

met pastinaakpuree en regenboogwortels
Kipworstjes met cheesy aardappelpuree

Kipworstjes met cheesy aardappelpuree

met gestoofde rodekool, appel en nootmuskaat
Kruidige garnalencurry met citroen en koriander

Kruidige garnalencurry met citroen en koriander

met rijst, paprika en kokosmelk
Familie-burgeravond: Italiaanse stijl veggie cheeseburger

Familie-burgeravond: Italiaanse stijl veggie cheeseburger

zelf samenstellen, samen genieten!
Pita's met kip, sojabonen en honing-gemberdressing

Pita's met kip, sojabonen en honing-gemberdressing

met pinda's, regenboogkoolsla en salade
Za'atar wraps met varkensvlees en verse kruiden

Za'atar wraps met varkensvlees en verse kruiden

met sinaasappelroomkaas, frisse salsa en sumak
Linguine met vegetarische gehaktballetjes

Linguine met vegetarische gehaktballetjes

met geroosterde-groentensaus en vers basilicum
Stamppot met Amsterdamse Brandt & Levie-worst

Stamppot met Amsterdamse Brandt & Levie-worst

met uienchutney, tomaat en verse kruiden
Heekfilet à la meunière met wortel-linzenpuree

Heekfilet à la meunière met wortel-linzenpuree

met spinazie en geroosterd amandelschaafsel