De eerste Europese versies van aubergines waren kleiner en hadden een gele of witte kleur. Ze leken op eieren, vandaar de Engelse naam “eggplant”!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
20 gram
Serranoham
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Rucola
100 gram
Mini-romatomaten
½ stuk(s)
Aubergine
15 gram
Kalamata-olijven
40 gram
Bruschettadip
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.5 el
Olijfolie
¼ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout