Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Flammekueche
(Contains Wheat)
100 g
Organic crème fraîche
75 g
Bacon lardons
75 g
Chopped red onion
40 g
Arugula
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel de spekjes en gesnipperde rode ui erover.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de rucola.