Valentijnsdag chocoladefondue
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valentijnsdag chocoladefondue

Valentijnsdag chocoladefondue

om te delen | met lange vingers en vers fruit

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Ei
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

100 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

250 gram

Aardbeien

1 pak(ken)

Lange vingers

(Bevat Ei, Tarwe)

2 stuk(s)

Appel

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4360 kJ
Energie (kcal)1042 kcal
Vetten49.3 g
waarvan verzadigd29.4 g
Koolhydraten133.3 g
waarvan suikers108.7 g
Vezels10.5 g
Eiwitten14 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Steelpan
Garde

Instructies

1
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in partjes.
  • Leg de lange vingers, appel en aardbeien op een serveerschaal.
2
  • Breng de room langzaam aan de kook in een steelpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de chocoladedruppels toe.
3
  • Haal de fondue van het vuur.
  • Klop tot het een gelijkmatig geheel is en de chocoladedruppels volledig zijn opgenomen (zie Tip).

Tip: Heb je een fonduepan in huis? Giet het chocolademengsel in de fonduepan en houd warm op laag vuur.

4
  • Giet de fondue in een kom.
  • Serveer met de lange vingers en het vers fruit.