topBanner
Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels

Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels

met zoete Aziatische saus, oosterse groentemix en gomasio

Supersnel
Lees meer

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Labels:Lekker snel
Allergenen :VisGlutenbevattende granenSojaSesamzaadMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Kogelbiefstuk

10 ml

Vissaus

(BevatVis)

20 gram

Geraspte verse gember, knoflook en rode peper

400 gram

Oosterse groentemix

400 gram

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

1 zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 gram

Gomasio

(BevatSesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 el

Ketjap

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2633 kJ
Energie (kcal)629 kcal
Vetten18.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers16.0 g
Vezels7 g
Eiwitten36 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Haal de kogelbiefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Meng de kogelbiefstuk in een kom met de vissaus en ketjap. Dek af met aluminiumfolie en zet tot gebruik in de koelkast. Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan. Bak de mix van gember, knoflook en rode peper 1 minuut aan.

2

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok of hapjespan en bak 4 - 6 minuten. Voeg vervolgens ook de udonnoedels en de zoete Aziatische saus toe en meng alles door elkaar. Bak het geheel nog 2 minuten.

3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kogelbiefstuk pas toe zodra de pan goed heet is. Bak de kogelbiefstuk 2 minuten per kant. Haal de kogelbiefstuk uit de pan, leg op een snijplank en snijd in dunne reepjes.

4

Schep de noedels met groenten in diepe borden. Verdeel de biefstukreepjes erover. Garneer met de gomasio.