Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels

Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels

met zoete Aziatische saus, oosterse groentemix en gomasio

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Allergenen :
Vis
Gluten
Tarwe
Soja
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Kogelbiefstuk

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

200 gram

Oosterse wokmix

200 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)629 kcal
Energie (kJ)2633 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers16 g
Vezels7.2 g
Eiwitten36 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Wok of hapjespan
Koekenpan

Instructies

Smaakmakers bakken
1

Haal de kogelbiefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Meng de kogelbiefstuk in een kom met de vissaus en ketjap. Dek af met aluminiumfolie en zet tot gebruik in de koelkast. Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan. Bak de mix van gember, knoflook en rode peper 1 minuut aan.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en spoel de noedels voor gebruik af in een vergiet. Voeg eventueel aan tafel nog een beetje vissaus toe naar smaak.

Groenten bakken
2

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok of hapjespan en bak 4 - 6 minuten. Voeg vervolgens ook de udonnoedels en de zoete Aziatische saus toe en meng alles door elkaar. Bak het geheel nog 2 minuten.

Biefstuk bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kogelbiefstuk pas toe zodra de pan goed heet is. Bak de kogelbiefstuk 2 minuten per kant. Haal de kogelbiefstuk uit de pan, leg op een snijplank en snijd in dunne reepjes.

Tip: Houd je van rosé? Bak dan 2 minuten op de ene kant en nog 1 minuut op de andere kant.

Serveren
4

Schep de noedels met groenten in diepe borden. Verdeel de biefstukreepjes erover. Garneer met de gomasio.