topBanner
Groene salade

Groene salade

met paprika en tomaat

Lees meer

.

Allergenen :

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

50 gram

Radicchio en romaine

½ stuk(s)

Paprika

4 stuk(s)

Pruimtomaat

5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Wittewijnazijn

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)584 kJ
Energie (kcal)140 kcal
Vetten7.0 g
waarvan verzadigd1.0 g
Koolhydraten12 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels6 g
Eiwitten4 g
Zout0.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, paprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltjes. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.