In dit recept gebruik je de volkoren variant van couscous. Deze bevat voldoende graanvezel en heeft daardoor gezondheidsvoordelen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Passata
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Kipgehakt met Mediterrane kruiden
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
25 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout


