.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Citroen
5 gram
Vers basilicum
(Bevat: Celery)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Sellerie)
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 ml
Sojasaus
(Bevat: Gluten, Soja)
10 stuk(s)
Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen
(Bevat: Crustaceans, Pesce)
⅓ zakje(s)
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Hvede)
5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Sellerie)
6 el
Olijfolie
4 tl
Honing
naar smaak
Boter of olijfolie (om in te bakken)
(Bevat: Milk)
naar smaak
Peper en zout
Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.
Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de panko. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.
Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.