Wil je voorkomen dat bieslook bij het snijden door de keuken vliegt? Houd de bieslook dan met één hand in een strakke bundel tegen de snijplank. Met de andere hand hak je het fijn met je mes. Dit zorgt ook voor gelijke stukken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
300 gram
Aardappelen
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Spinazie
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Uienchutney
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.