HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarkenshaas
topBanner
Varkenshaas

Varkenshaas

280 g | 2 porties

Lees meer

€ 14.25 / kg

Varkenshaas is het meest malse stukje vlees van het varken, het bevindt zich in de rug van het varken. Dit stuk vlees is van nature een schuin toelopend stuk. Varkenshaas is niet vet, waardoor het belangrijk is het niet te lang te bakken.

INGREDIËNTEN: 100% varkensvlees.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen één dag consumeren. Verpakt onder beschermende atmosfeer. In de pan: Bak de varkenshaas 6 - 8 minuten in een koekenpan op middelhoog vuur. Keer regelmatig om, zodat alle kanten mooi dichtschroeien. Pan en oven: Bak de varkenshaas in een koekenpan in 2 - 3 minuten rondom bruin op hoog vuur. Leg de varkenshaas vervolgens in een ovenschaal en bak nog 10 - 15 minuten in de oven op 200 graden.

HERKOMST: geboren in: Nederland, gehouden in: Nederland, geslacht in: Nederland.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

280 gram

Varkenshaas

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)468 kJ
Energie (kcal)111 kcal
Vetten3.0 g
waarvan verzadigd1.1 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels0 g
Eiwitten21 g
Zout0.1 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

.