
Dit gerecht werk je af met amandelschaafsel voor een perfecte finishing touch. Wist je dat amandelen behoren tot de steenvruchtfamilie? Net als perziken en abrikozen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Knolselderij
(Bevat: Selderij)
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Gluten, Ei, Gerst, Kamut, Khorasan (tarwe), Mosterd, Haver, Pinda's, Lupine, Noten, Sesamzaad, Spelt, Soja, Rogge, Selderij, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet, Kan sporen van allergenen bevatten, Amandelnoten, Noten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
150 gram
Aardappelen
¼ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Mosterd
60 ml
Zoutarme runderbouillon
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



