Skip to main content
Roerei met tomaat, peterselie
Roerei met tomaat, peterselie

Roerei met tomaat, peterselie

en een volkoren pittenbroodje

4.0
(49)
Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Rogge
Gerst
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

1 stuk(s)

Pruimtomaat

3 stuk(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

2 stuk(s)

Meerzadenbaguette

(Bevat: Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst, Sesamzaad Kan bevatten: Lupine, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Gluten)

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1013 kJ
Energie (kcal)242 kcal
Vetten11 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten10 g
Vezels1 g
Eiwitten16 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Bord

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders