topBanner
Pannenkoeken

Pannenkoeken

Met rozijnen en kersenjam

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

200 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(BevatGlutenbevattende granen)

1 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

½ jar

Kersenjam (potje)

30 gram

Rozijnen

Zelf toevoegen

120 ml

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2448 kJ
Energie (kcal)585 kcal
Vetten20.0 g
waarvan verzadigd9.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers23.9 g
Vezels9 g
Eiwitten22 g
Zout0.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Mengkom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe

2

Smelt 1el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes. Herhaal dit voor de overige personen.

3

Besmeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met rozijnen