Skip to main content
Pannenkoeken

Pannenkoeken

Met rozijnen en kersenjam

3.8
(2)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(Bevat: Gluten)

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ jar

Kersenjam (potje)

30 gram

Rozijnen

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

120 ml

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2448 kJ
Energie (kcal)585 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd9.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers23.9 g
Vezels9 g
Eiwitten22 g
Zout0.7 g

Benodigdheden

Mengkom
Koekenpan

Instructies

1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe

2

Smelt 1el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes. Herhaal dit voor de overige personen.

3

Besmeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met rozijnen

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders