Zalm behoort tot de vette vissoorten - deze zijn hoog in goede vetzuren en beschermen daardoor tegen hart- en vaatziekten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Courgette
¼ bosje(s)
Bosui
1 el
Bruine basterdsuiker
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je langer de tijd? Laat de zalm dan langer marineren zodat hij nog meer van de smaken opneemt.
Weetje: Door de zalm is dit gerecht rijk aan omega 3-vetzuren en vitamine D. Omega 3-vetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten en vitamine D helpt bij de opname van calcium voor sterke botten.
Tip: Wil je meer saus? Voeg dan een scheutje water toe aan de pan met marinade.