HelloFresh
topBanner
Noedels met seitan en Aziatische saus

Noedels met seitan en Aziatische saus

met courgette en gele paprika

Balans
Lees meer

.

Labels:Quick & easyQuick & easyVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuks

Courgette

1 stuks

Gele paprika

100 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

70 g

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

160 g

Seitangehakt

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 g

Cashewstukjes

(BevatNoten)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2571 kJ
Energie (kcal)615 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd2.7 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers25.4 g
Vezels5 g
Eiwitten39 g
Zout4.8 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Pan met deksel
Wok
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Pers de knoflook of snijd fijn.Rasp de gember met een fijne rasp.Halveer de courgette in de lengte en snijd schuin in dunne halve plakken.Snijd de paprika in reepjes.

2

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.Bak de knoflook, courgette en paprika 6-8 minuten.Voeg de vegetarische seitankruimels toe en bak 1 minuut mee.Voeg de zoete Aziatische saus en de sojasaus toe en meng goed.

3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3- 4 minuten in de pan met deksel.Giet daarna af en voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan.Meng de noedels, groente en seitankruimels goed met elkaar en verhit nog 1 minuut op hoog vuur.

4

Verdeel de noedels over de borden.Garneer met de cashewstukjes.