Paasvoorgerecht met gerookte zalm en avocadocrème
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paasvoorgerecht met gerookte zalm en avocadocrème

Paasvoorgerecht met gerookte zalm en avocadocrème

2 porties | met citroen en rucola

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

1 stuk(s)

Avocado

50 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Citroen

40 gram

Rucola

8 ml

Olijfolie met citroenaroma

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1384 kJ
Energie (kcal)331 kcal
Vetten27.1 g
waarvan verzadigd7.8 g
Koolhydraten4.6 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels2.8 g
Eiwitten15.9 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

Kom
Staafmixer

Instructies

Voorbereiden
1
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Schep het vruchtvlees in een kom.
  • Pers de helft van de citroen uit in de kom. Snijd de overige citroen in partjes.
  • Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout. Mix met een staafmixer tot een gladde massa.
Borden opmaken
2
  • Serveer de gerookte zalm op twee borden.
  • Breng op smaak met een beetje zout en peper.
  • Verdeel de rucola over de gerookte zalm.
Serveren
3
  • Garneer met kleine toefjes avocadocrème.
  • Sprenkel de olijfolie met citroenaroma erover. 
  • Garneer met de citroenpartjes.