Recipe Developer Fabienne: "This recipe is inspired by both Southeast Asian and Scandinavian cuisines. In Northern Europe, a sweet element like jam is often served with meatballs. In this dish, the orange glaze adds freshness and a hint of acidity, which pairs beautifully with the earthiness of the Romano beans."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
6 stuk(s)
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
75 gram
Bulgur
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja)
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Gemberpuree
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
50 gram
Gesneden snijbonen
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
20 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: for a more intense orange flavour, you can zest the orange before juicing it and add some of the zest to the bulgur.