
Het paneren en bakken van witte kaas creëert een goudbruine, knapperige buitenkant die perfect contrasteert met de romige binnenkant.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
200 gram
Krieltjes
½ zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
40 gram
Uienchutney
½ stuk(s)
Ui
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Courgette
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
1.5 el
Olijfolie
30 ml
Water
25 gram
Bloem
naar smaak
Peper en zout


Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de boter.

