
Receptontwikkelaar Chiara: "In dit recept geef ik vissticks een verrassende twist! Je smeert ze in met een laagje zoete chilisaus: lekker pittig en een beetje zoet. Dit past goed bij de frisse smaak van venkel. De ravigotesaus zorgt voor dat romige accent dat zo goed samengaat met (plantaardige) vis!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
200 gram
Aardappelen
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Gele wortel
40 gram
Ravigotesaus
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ zakje(s)
BBQ-rub
3 stuk(s)
Plantaardige vissticks
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Gerst, Gluten, Haver, Mosterd, Soja)
½ el
Suiker
1 el
Rodewijnazijn
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak dan mee in stap 4.

