Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootste gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 3 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor deze romige aspergesoep met knapperige ontbijtspek voor 4 personen met verse dragon en zelfgemaakte croutons.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 gram
Aardappelen
500 gram
Witte asperges
1 stuk(s)
Sjalot
8 ml
Olijfolie met citroenaroma
1 snufje
Nootmuskaat
2 stuk(s)
Knoflookteen
6 plak(ken)
Ontbijtspek
2 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
5 gram
Verse bieslook
200 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1200 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout