
Receptontwikkelaar Sarah: "Ik vind vegetarisch eten heerlijk! Ik kook het het liefst op zo'n manier dat je vlees niet hoeft te missen, dus koos ik in dit recept voor linzen als vervanging van gehakt. De Mexicaanse kruiden geven pit aan het gerecht en de twee soorten dips maken het helemaal af."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ pak(ken)
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
4 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
½ stuk(s)
Groene puntpaprika
½ stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: De overige ui gebruik je rauw voor de salsa. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui met de paprika in deze stap.


