
Entrecote wordt gewaardeerd om zijn dooradering - de vetstrepen die smelten tijdens het koken - waardoor dit stuk vlees extra sappig en mals is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Entrecote
5 gram
Verse dragon en kervel
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Kappertjes
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
200 gram
Aardappelen
½ head
Botersla
½ bosje(s)
Radijs
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Mosterd
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise

Tip: Voor het beste resultaat haal je 30 - 60 minuten voor het koken de entrecote uit de koelkast. Haal uit de verpakking en dep droog met keukenpapier.



Tip: Rooster de entrecote korter als je de steak liever wat minder doorgebakken hebt.

