Het rundergehakt in dit gerecht is alvast gekruid met köftekruiden – door deze Turkse kruidenmix vult je keuken zich met heerlijke aroma’s!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 gram
Krieltjes
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevattenSelderij)200 gram
Rundergehakt met köftekruiden
400 gram
Italiaanse groentemix met champignons
(Kan bevattenSelderij)80 gram
Rode pesto
(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)2 el
Olijfolie
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes, afgedekt, 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af. Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten. Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan. Schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de overige krulpeterselie.