Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Baby potatoes
2.5 g
Fresh curly parsley
100 g
Beef mince with kofta seasoning
200 g
Italian-style vegetable mix with mushrooms
40 g
Pesto rosso
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af. Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten. Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur - alle drie dragen bij aan een sterk en energiek lichaam!
Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan. Schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de overige krulpeterselie.