Skip to main content
Broodje gehakt met Italiaanse groente

Broodje gehakt met Italiaanse groente

met gesmolten kaas en salade

4.2
(1,2K)

.

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ piece

Red onion

1 piece

Garlic

65 g

Mushrooms

100 g

Beef mince with kofta seasoning

150 g

Italian vegetable mix

1 piece

Wholewheat bread roll

40 g

Passata

15 g

Grated mature cheese

½ piece

Tomato

30 g

Arugula & lamb's lettuce

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

0.13 piece

Low sodium beef stock cube

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories724 kcal
Energy (kJ)3029 kJ
Fat35 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate51 g
Sugar17 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein45 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden.Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn.Hak de champignons fijn.

Bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Meng goed, zodat het gehakt los bakt.Voeg de champignons en groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4 - 5 minuten.Halveer de ciabatta's en bak de helften 3 - 4 minuten in de oven.

Broodje beleggen
3

Voeg de passata toe aan de groente en verkruimel het runderbouillonblokje erboven. Meng alles goed en laat nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel.Proef goed en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve broodjes.Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2 - 3 minuten bovenin de oven.

Serveren
4

Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl honing en 1/2 el wittewijnazijn.Meng de dressing met de tomaat, rucola en veldsla. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de salade erbij.

Tip: Wist je dat dit gerecht ongeveer 300 g groente per persoon bevat?

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes