.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ piece
Red onion
1 piece
Garlic
65 g
Mushrooms
100 g
Beef mince with kofta seasoning
150 g
Italian vegetable mix
1 piece
Wholewheat bread roll
40 g
Passata
15 g
Grated mature cheese
½ piece
Tomato
30 g
Arugula & lamb's lettuce
to taste
Salt and pepper
0.13 piece
Low sodium beef stock cube
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
Verwarm de oven voor op 220 graden.Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn.Hak de champignons fijn.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Meng goed, zodat het gehakt los bakt.Voeg de champignons en groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4 - 5 minuten.Halveer de ciabatta's en bak de helften 3 - 4 minuten in de oven.
Voeg de passata toe aan de groente en verkruimel het runderbouillonblokje erboven. Meng alles goed en laat nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel.Proef goed en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve broodjes.Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2 - 3 minuten bovenin de oven.
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl honing en 1/2 el wittewijnazijn.Meng de dressing met de tomaat, rucola en veldsla. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de salade erbij.
Tip: Wist je dat dit gerecht ongeveer 300 g groente per persoon bevat?