Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto

Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto

met Italiaanse groenten en verse peterselie

Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt?

Labels:
Familie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Krieltjes

2.5 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Italiaanse groentemix

(Kan bevatten Selderij)

40 gram

Rode pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3686 kJ
Energie (kcal)881 kcal
Vetten53 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers9 g
Vezels10 g
Eiwitten39 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan

Instructies

Aardappelen bereiden
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af. Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

Bakken
2

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten. Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.

Pesto toevoegen
3

Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan. Schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.

Serveren
4

Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de overige krulpeterselie.