Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! De klassieke combinatie geitenkaas en walnoten is altijd een goed idee.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Ui
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel de geitenkaas en snijd de ui in halve ringen. Snijd de bieslook fijn. Besmeer de flammkuchen met de zure room en beleg met de geitenkaas en ui. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de walnootstukjes en bieslook.