Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! De klassieke combinatie geitenkaas en walnoten is altijd een goed idee.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Flammekueche
(Contains: Tarwe)
100 g
Organic sour cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Fresh chives
(May be present: Selderij)
40 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 piece
Onion
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel de geitenkaas en snijd de ui in halve ringen. Snijd de bieslook fijn. Besmeer de flammkuchen met de zure room en beleg met de geitenkaas en ui. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de walnootstukjes en bieslook.