
Kippenvleugels werden ooit gezien als een minder gewild deel van de kip voordat ze in de jaren 60 populair werden. Tegenwoordig zijn kippenvleugels over de hele wereld geliefd vanwege hun veelzijdigheid, textuur en sterke smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Kippenvleugels
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Soja Kan bevatten: Soja)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Tarwe, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Sesamzaad, Vis)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Soja, Sesamzaad, Gluten)
1 stuk(s)
Wortel
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Paprika
75 gram
Witte langgraanrijst
5 gram
Gemberpuree
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
¼ el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout

Tip: Als je voor meer dan twee personen kookt, gebruik dan een andere bakplaat voor de groenten.

Weetje: Bosui is, net als boerenkool en paksoi, zeer rijk aan calcium vergeleken met andere groenten.


Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan 2/3 van de rijst. De overige rijst kun je bewaren om een andere keer te gebruiken.

