Skip to main content
Ciabatta met roerei, paprika en rucolacress
Ciabatta met roerei, paprika en rucolacress

Ciabatta met roerei, paprika en rucolacress

4.2
(44)

Rucolacress is een kiemgroente met een pittige notensmaak. Heerlijk in combinatie met het roerei!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Gluten
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

stuk(s)

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Rode paprika

stuk(s)

Rucolacress

(Bevat: Mosterd)

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)353 kcal
Energie (kJ)1477 kJ
Vetten13 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten37 g
Vezels4 g
Eiwitten20 g

Benodigdheden

Saladekom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kluts de eieren in een kom.
2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

Roerbak het eiermengsel.
4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

Garneer de ciabatta's met rucola.
5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders