
Rucolacress is een kiemgroente met een pittige notensmaak. Heerlijk in combinatie met het roerei!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
stuk(s)
Halfvolle melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Rode paprika
stuk(s)
Rucolacress
(Bevat: Mosterd)
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)
½ el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes.