Rucolacress is een kiemgroente met een pittige notensmaak. Heerlijk in combinatie met het roerei!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
stuk(s)
Halfvolle melk
1 stuk(s)
Rode paprika
stuk(s)
Rucolacress
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
½ el
Roomboter
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes.