Rucolacress is een kiemgroente met een pittige notensmaak. Heerlijk in combinatie met het roerei!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
unit
Halfvolle melk
1 unit
Rode paprika
unit
Rucolacress
2 unit
Bruine ciabatta
½ tablespoon
Roomboter
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes.