Skip to main content
Ciabatta met roerei, paprika en rucolacress
Ciabatta met roerei, paprika en rucolacress

Ciabatta met roerei, paprika en rucolacress

4.2
(44)

Rucolacress is een kiemgroente met een pittige notensmaak. Heerlijk in combinatie met het roerei!

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Gluten
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

unit

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 unit

Rode paprika

unit

Rucolacress

(Contains: Mosterd)

2 unit

Bruine ciabatta

(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories353 kcal
Energy (kJ)1477 kJ
Fat13 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate37 g
Dietary Fiber4 g
Protein20 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kluts de eieren in een kom.
2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

Roerbak het eiermengsel.
4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

Garneer de ciabatta's met rucola.
5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes