Skip to main content
Fusilli integrale met warm gerookte makreel, verse dille en crème fraîche

Fusilli integrale met warm gerookte makreel, verse dille en crème fraîche

met gemixte paprika

3.9
(3,7K)

De makreel in dit gerecht, rijk aan omega-3-vetzuren, is in Monnickendam vakkundig gerookt en dat proef je! De dille geeft dit gerecht een anijsachtige smaak. Weet je niet zeker of je hier een liefhebber van bent? Voeg de dille dan nog niet toe in de pan, maar garneer de maaltijd op het bord naar smaak met dille.

Allergens:
Gluten
Vis
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy
Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

½ unit

Rode paprika

½ unit

Groene paprika

90 g

Fusilli

(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

1.5 sprig

Verse dille

(May be present: Selderij)

75 g

Gerookte makreel

(Contains: Vis)

1 tablespoon

Crème fraîche

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

/ per serving
Calories721 kcal
Energy (kJ)3016.7 kJ
Fat34 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate69 g
Dietary Fiber11 g
Protein28 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Lid
Pan
Knife
Plate

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de paprika's klein
2

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de paprika’s klein.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 9 minuten en giet daarna af.

4

Verhit de roomboter in een wok of hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 – 4 minuten op middelmatig vuur. Voeg de paprika’s toe, bestrooi met peper en zout en bak 6 minuten.

Verdeel de makreel, met een vork, in kleine stukken
5

Hak ondertussen de dille fijn en verdeel de warmgerookte makreel, met een vork, in kleine stukken.

Voeg de crème fraîche toe
6

Voeg de crème fraîche en 1 - 2 el water per persoon toe aan de paprika’s en laat 1 minuut koken. Roer daarna de fusilli, het grootste deel van de makreel en het grootste deel van de dille erdoor.

Verdeel de overige makreel over de maaltijd en garneer met de achtergehouden dille
7

Verdeel het gerecht over de borden. Verdeel de overige makreel over de maaltijd en garneer met de achtergehouden dille.

Tip! Heb je veldsla over van het gerecht met de kippendijfilet? Schep de veldsla dan op het laatste moment door de pasta. Of maak op elk bord een bedje van de veldsla en schep daar de maaltijd op.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes