Skip to main content
Global Desk Only - DACH - Gnocchi all'Arrabbiata con Melanzane fritte

Global Desk Only - DACH - Gnocchi all'Arrabbiata con Melanzane fritte

with shredded mozzarella

Nieuw ingrediënt in je box! Proef de zon met Hello Buon Appetito: een rijke mix van tomaat, kruiden en een vleugje chili - perfect voor extra smaak in elk gerecht.

Labels:
Veggie
Extra groente
Nieuw ingrediënt
Allergenen:
Gluten
Tarwe
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Gnocchi

(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)

½ stuk(s)

Aubergine

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ blik(ken)

Cherrytomaten in blik

20 gram

Rucola

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

25 gram

Panko paneermeel

(Bevat: Gluten, Tarwe)

4 ml

Balsamicocrème

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

1.5 tl

Paprikapoeder

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

½ zakje(s)

Hello Buon Appetito

25 gram

Geraspte mozzarella

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1.5 el

Olijfolie

100 ml

Water

½ tl

Suiker

2 el

Bloem

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3320 kJ
Energie (kcal)793 kcal
Vetten26.3 g
waarvan verzadigd7.1 g
Koolhydraten106.9 g
waarvan suikers17.9 g
Vezels12.3 g
Eiwitten23.3 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Large Frying Pan
Deksel
Kom
Diep bord
Keukenpapier

Instructies

Prepare
1
  • Crush or mince the garlic.
  • Roughly chop the parsley, being sure to separate the stems and the leaves.
  • Heat a drizzle of olive oil in a large frying pan over medium-high heat. Fry the parsley stems with the garlic and the Sicilian-style herbs for 1 minute.
  • Deglaze with the tomatoes and half of the water (see pantry for amount).
Slice the eggplant
2
  • Add the Hello Buon Appetito and the sugar, then cover and allow to simmer over low heat until serving, stirring occasionally.
  • Slice the eggplant into rounds of 1cm thickness and pat dry with kitchen paper.
  • In a bowl, combine the flour with the paprika and the rest of the water. Season with salt and pepper.
  • Transfer the panko to a deep plate.
Fry the gnocchi
3
  • Heat a drizzle of olive oil in a large frying pan over medium-high heat.
  • Fry the gnocchi for 6 - 8 minutes or until golden-brown, then set aside under aluminum foil.
  • Heat a drizzle of olive oil in the same pan over medium-high heat. Coat the eggplant first with the batter and then with the panko.
  • Fry for 2 - 3 minutes per side or until golden-brown.
4
  • Transfer the eggplant to kitchen paper and season to taste with salt.
  • Serve the sauce on deep plates, topped with the gnocchi and the arugula. Garnish with the cheese and drizzle with extra virgin olive oil as preferred.
  • Top with the eggplant and drizzle with the crema di balsamico.
  • Finish with the rest of the parsley.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders