
Met dit recept tover je 298 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Paksoi
1 stuk(s)
Tomaat
½ tl
Gerookt paprikapoeder
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Olijfolie
100 ml
Water
⅓ stuk(s)
Zoutarm visbouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout





