topBanner
Biefstukreepjes met verse udonnoedels

Biefstukreepjes met verse udonnoedels

met Vietnamese saus, oosterse groentemix en sesamzaadjes

Supersnel
Lees meer

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Labels:Lekker snel
Allergenen :VisSesamzaadGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 g

Biefstukreepjes

20 ml

Vissaus

(BevatVis)

5 g

Sesamzaad

(BevatSesamzaad)

20 g

Geraspte verse gember, knoflook en rode peper

400 g

Oosterse groentemix

400 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

1 zakje

Vietnamese saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2630 kJ
Energie (kcal)629 kcal
Vetten18.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten79 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels7 g
Eiwitten36 g
Cholesterol0 mg
Zout5.4 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Wok of hapjespan
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Meng de biefstukreepjes in een kom met de vissaus en het sesamzaad. Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan. Bak de mix van gember, knoflook en rode peper 1 minuut aan.

2

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok of hapjespan en bak 4 - 6 minuten. Voeg vervolgens ook de udonnoedels en de Vietnamese saus toe en meng alles door elkaar. Bak het geheel nog 2 minuten.

3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de biefstukreepjes pas toe zodra de pan goed heet is. Bak de biefstukreepjes 1 - 3 minuten.

4

Schep de noedels met groenten in diepe borden. Verdeel de biefstukreepjes erover.