Skip to main content
Bananensplit met yoghurt, meergranen en chocoladevlokken
Bananensplit met yoghurt, meergranen en chocoladevlokken

Bananensplit met yoghurt, meergranen en chocoladevlokken

3.8
(58)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

250 ml

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

90 gram

Meergranenvlokken

(Bevat: Gluten)

25 gram

Chocoladevlokken

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)423 kcal
Energie (kJ)1769.8 kJ
Vetten11 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten63 g
Vezels8 g
Eiwitten12 g

Benodigdheden

Bord

Instructies

1

Snijd de banaan in de lengte doormidden.

2

Verdeel de banaanhelften over de borden. Verdeel de yoghurt erover.

3

Bestrooi met de meergranen- en chocoladevlokken.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders