Skip to main content
Griekse yoghurt met passievrucht

Griekse yoghurt met passievrucht

met vijgen en pompoenpitten

4.1
(20)

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gerst
Haver
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

100 gram

Meergranenvlokken

(Bevat: Tarwe, Gerst, Haver, Gluten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Passievrucht

20 gram

Gedroogde vijgenstukjes

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kcal)335 kcal
Energie (kJ)1400 kJ
Vetten18.1 g
waarvan verzadigd8.9 g
Koolhydraten26.9 g
waarvan suikers10.3 g
Vezels3.6 g
Eiwitten12.3 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer met de vijgenstukjes en pompoenpitten.

Tip: Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium is nodig voor sterke botten en gezonde spieren. Fosfor voor sterke botten en tanden.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders