Gemberpuree combineert de uitgesproken, aromatische smaak van verse gember met kant-en-klaar gemak. Perfect voor snelle maaltijden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
¼ stuk(s)
Limoen
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
5 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Pruimtomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Pistachenoten, Macadamianoten, Amandelnoten, Noten, Hazelnoten, Pecannoten, Sesamzaad, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten)
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met het gehakt in stap 3.
Tip 2: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.