De Kalamata olijf is een typisch Griekse olijf. De olijf heeft de naam te danken aan de stad Kalamata, wat in het zuiden van Griekenland ligt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Mini-komkommer
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
15 gram
Kalamata-olijven
1 el
Olijfolie
2 tl
Mosterd
¼ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout