Vlees- en gevogeltekwartet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vlees- en gevogeltekwartet

Vlees- en gevogeltekwartet

met kip in spek, biefstukpuntjes, fazantworstjes en wildzwijnburgers met uienchutney

Allergenen :
Lupine
•Melk (inclusief lactose)
•Sesamzaad
•Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Wildzwijnburger

1 stuk(s)

In spek gewikkelde kipfilet

1 stuk(s)

Fazantworstjes

30 gram

Biefstukpuntjes

1 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Noten, Soja)

40 gram

Pikante uienchutney

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)161 kcal
Energie (kJ)675 kJ
Vetten3.4 g
waarvan verzadigd1.1 g
Koolhydraten27.6 g
waarvan suikers9.9 g
Vezels1.5 g
Eiwitten4.9 g
Zout0.6 g

Instructies

1

Bak de fazantworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwijnburger, de mini-hamburgerbol (zie Tip), de uienchutney, de plakjes tomaat en een paar blaadjes van de slamix een hamburger.

Tip: Geef de hamburgerbol een krokant laagje, door de bolletjes met de snijkant naar onder even op de gourmetplaat te leggen.