HelloFresh
topBanner
Koreaanse wraps met dubbele portie biefstukpuntjes

Koreaanse wraps met dubbele portie biefstukpuntjes

met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

Extra Vlees
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:FamilyQuick & Easy
Allergenen :Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuks

Knoflookteen

4 cm

Verse gember

2 stuks

Rode peper

60 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 stuks

Komkommer

½ stuks

Limoen

440 g

Biefstukpuntjes

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

4 stuks

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

150 g

Witte kool en peen

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Suiker

4 el

Wittewijnazijn

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3607 kJ
Energie (kcal)862 kcal
Vetten29.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers15.0 g
Vezels7 g
Eiwitten64 g
Zout7.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Kom
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Hou je niet van pittig, gebruik dan de helft van de rode peper.

2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 - 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de biefstukpuntjes minimaal 15 minuten.

3

Snijd of schaaf de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.

4

Snijd de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.

5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de gemarineerde biefstuk met marinade in 2 - 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige biefstuk en komkommer ernaast.