Skip to main content
Vlees- en gevogeltekwartet

Vlees- en gevogeltekwartet

met kip in spek, biefstukpuntjes, fazantworstjes en wildzwijnburgers met uienchutney

Allergens:
Lupine
•Melk (inclusief lactose)
•Sesamzaad
•Tarwe

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Wild boar burger

1 piece

Bacon wrapped chicken breast

1 piece

Pheasant sausages

30 g

Steak tips

1 piece

Mini hamburger bun

(Contains: Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Tarwe May be present: Ei, Gluten, Noten, Soja)

40 g

Onion chutney

Not included in your delivery

to taste

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories161 kcal
Energy (kJ)675 kJ
Fat3.4 g
Saturated Fat1.1 g
Carbohydrate27.6 g
Sugar9.9 g
Dietary Fiber1.5 g
Protein4.9 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Bak de fazantworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwijnburger, de mini-hamburgerbol (zie Tip), de uienchutney, de plakjes tomaat en een paar blaadjes van de slamix een hamburger.

Tip: Geef de hamburgerbol een krokant laagje, door de bolletjes met de snijkant naar onder even op de gourmetplaat te leggen.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes