Skip to main content
Vlees- en gevogeltekwartet
Vlees- en gevogeltekwartet

Vlees- en gevogeltekwartet

met kip in spek, biefstukpuntjes, fazantworstjes en wildzwijnburgers met uienchutney

:
Lupine
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Tarwe

1 piece

Wild boar burger

1 piece

Bacon wrapped chicken breast

1 piece

Pheasant sausages

30 g

Steak tips

1 piece

Mini hamburger bun

( )

40 g

Onion chutney

to taste

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Calories161 kcal
Energy (kJ)675 kJ
Fat3.4 g
Saturated Fat1.1 g
Carbohydrate27.6 g
Sugar9.9 g
Dietary Fiber1.5 g
Protein4.9 g
Salt0.6 g

1

Bak de fazantworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwijnburger, de mini-hamburgerbol (zie Tip), de uienchutney, de plakjes tomaat en een paar blaadjes van de slamix een hamburger.

Tip: Geef de hamburgerbol een krokant laagje, door de bolletjes met de snijkant naar onder even op de gourmetplaat te leggen.